Logo Andrea Klaver
Een dienblad met 4 schaaltjes in de hoeken die gevuld zijn met noten en zaden

Ik help jou om je algehele gezondheid te verbeteren voor meer focus en energie voor de dingen die je echt leuk vindt.

chronische buikklachten
HERKEN JE DIT?

(Chronische) buikklachten

Buikpijn;

Opgeblazen gevoel;
Maagklachten/maagzuur;
Wisselende ontlasting;
pds/crohn/colistis;
Constant op zoek naar een WC;
chronische buikklachten
HERKEN JE DIT?

Weinig energie

Moe/futloos/energie gebrek;

Stemmingswisselingen;
Slaapproblemen;
Hormonale klachten;
Constant op zoek naar een WC;
chronische buikklachten
HERKEN JE DIT?

Voedings problematiek

Je weet niet meer wat je kan eten;

Je hebt van alles al geprobeerd;
Je reageert op steeds meervoedingsmiddelen;
Constant bezig met symptoom bestrijding;

Hoe zou het voor je zijn als je:

Weet wat de oorzaak van je klachten is;

Je rust krijgt in je buik;

Weet welke voeding goed is voor jou;

Je meer focus en energie hebt;

Geen sociale belemmeringen meer ervaart

En ook nog veel beter slaapt;

Het kan namelijk echt anders!

Vraag een gratis sessie aan

Darmtraject

5 consulten

Intakeformulier

Voedingsdagboek

Vetzuren test

Receptenboek

Begeleiding en coaching

  • 550,-
    incl. btw

Betaling in 2 termijnen mogelijk
Exclusief kosten onderzoeken & supplementen

Onderzoek bij de trajecten

Iedereen en ieder lichaam is anders en heeft ook iets anders nodig. Daarom zitten een aantal onderzoeken niet bij de prijs inbegrepen. Dit komt omdat het aantal onderzoeken per persoon kan verschillen en er soms meer of minder of ander onderzoek nodig is. Na het bespreken van het intakeformulier krijg je hier een eerlijk advies over. De vetzuren test gaat middels een vingerprik en zit wel inbegrepen. Mogelijke onderzoeken zijn o.a.:

  • Ontlasting onderzoek
  • Bloedonderzoek
  • Prescreen onderzoek intolerantie/allergie 

Betaling voor onderzoeken gaan rechtstreeks via het Lab. Klik hier voor meer informatie over de onderzoeken.

Wil jij:

De oorzaak van je klachten nu echt aanpakken;

Een persoonlijk plan van aanpak, zodat je precies weet wat voor jouw goed is;

Verlost zijn van je buikklachten;

Meer focus en energie;

Geen sociale belemmeringen meer;

Waar wacht je nog op? Investeer nu in jouw gezondheid!

Vraag een gratis sessie aan

Brenda v/d Stappen

Andrea is een down-to-earth persoon die zegt zoals het is. Ze is recht voor zijn raap en geeft fantastisch advies. Ze is eerlijk in haar advies dat er geen Quick-fix is, maar dat het een kwestie is van iedere dag een stukje beter worden. Ze houdt rekening met wat je portemonnee is en adviseert vanuit wat goed zou zijn. Ik ben bij Andrea uitgekomen via mijn personal trainer omdat ik niet afviel en ook darmklachten had. Ik heb via haar bloedtesten en testen op de ontlasting laten doen en daar kwamen allerlei (tijdelijke) intoleranties uit, maar door de begeleiding van Andrea en door het advies m.b.t. de juiste supplementen voel ik me nu na een paar maanden een heel stuk beter en kan ik weer meer eten. Ik kan nu herkennen wanneer ik me niet goed voel, omdat ik bepaalde dingen heb gegeten die ik beter niet kan eten volgens de uitslagen. Ik vind het heel erg prettig hoe Andrea haar consulten doet. Ze heeft me echt heel goed begeleid/geholpen!

Tot slot heeft ze een enorme kennis over voeding, darmen, weerstand etc en in ieder consult leer ik weer wat nieuws. Andrea is zichzelf ook constant aan het trainen en opleiden.

Fien Croon

Nadat ik een aantal jaren last had van veel buikpijn kwam ik bij Andrea terecht. Hier ben ik tot op de dag van vandaag super blij mee! Andrea heeft mij een super goed inzicht kunnen geven waarom ik last had van deze klachten. Door middel van een dagboek hield ik bij wat ik at op een dag en kon ik mijn klachten linken aan de producten die ik at. Ook hebben we een bloedonderzoek gedaan waarin het e.e.a. naar voren kwam. Dit vond ik super interessant om te doen, want hierdoor werd ik mij snel bewust van mijn probleem. Samen hebben we passende oplossingen gezocht om uiteindelijk tot het resultaat te komen. Namelijk de producten die mijn klachten veroorzaken te vermijden uit mijn eetpatroon. Wat ik enorm fijn vond is dat Andrea mij duidelijk maakte dat dit niet van de een op de andere dag van ‘gewoon’ naar ‘niks’ hoefde te gaan, zo kreeg ik de mogelijkheid om zelf uit te zoeken hoe ik producten kon vervangen. Daarnaast hoefde ik maar te appen en kwam Andrea al snel met oplossingen. Super fijn dat ik, met support van Andrea, zelf bezig mocht zijn met mijn klachten en de oplossingen hiervoor!

Veel gestelde vragen

Worden de onderzoeken en/of het traject vergoed door de verzekering?

De onderzoeken vallen niet in de verzekering. Consulten kunnen soms (gedeeltelijk) vergoed worden, maar dit is afhankelijk van waar en hoe je aanvullend verzekerd bent.

Zitten de onderzoeken bij de prijs inbegrepen?

Ontlastingsonderzoeken/ bloedonderzoek vitamines- mineralen/prescreen intolerantie-allergieën zitten niet bij de prijs inbegrepen. Dit komt omdat het aantal onderzoeken per persoon kan verschillen en er soms meer of minder of ander onderzoek nodig is. Na het bespreken van het intakeformulier krijg je hier een eerlijk advies over. De vetzuren test gaat middels een vingerprik en zit wel inbegrepen

Zijn de consulten fysiek of online?

Dit kan beide, wat je prettig vind. voor de onderzoeken geld dat je naar een prikpunt kan en voor de ontlastingsonderzoeken krijg je een testset thuisgestuurd en kan je thuis afnemen. dus afstand hoeft geen probleem te zijn

Zijn de onderzoeken duur?

Wat is duur al je er gezondheid voor terug krijgt! Je auto breng je ook weg voor een APK keuring dus waarom is het voor gezondheid al gauw te duur ? Bedenkt wat je ervoor terug krijgt en hoeveel is dat je waard.

Kan je ook in termijnen betalen?

Ja, dit is zeker bespreekbaar. Darmtraject 1 kan je in 2 termijnen betalen en darmtraject 2 kan je in 3 termijnen betalen. Wel wordt het traject pas gestart na een aanbetaling. De betaalmogelijkheden worden besproken tijdens de kennismaking.

Gaat de begeleiding alleen via de consulten?

Ja en nee, de grootste begeleiding gaat via consulten, hierin kan je al je vragen stellen en worden uitslagen, stappenplan besproken. Natuurlijk snap ik dat er gaanderweg vragen kunnen komen. gedurende het traject kan je via mail of app je vragen stellen

Hoe weet ik of dit iets voor mij is? Ik heb al zoveel geprobeerd.

Ben je ook al op zoek gegaan naar de oorzaak? of is google je best friend of heb je dingen gedaan die bij je buurvrouw wel werkte??? Wat ik belangrijk vindt is op zoek te gaan naar de oorzaak, dingen ontstaan niet zomaar, daarom is er veel ruimte voor onderzoek, maar ook zeker voor uitleg in jip en janneke taal over hoe het lichaam werkt, waarom het een invloed heeft op het ander en waar dingen vandaan komen. Er wordt niet alleen gekeken naar onderzoek en voeding maar ook stress, ontspanning, bewegen en slaap worden meegenomen

kersen met douwdruppels
BEGIN JOUW NIEUWE LEVEN

Vraag een gratis sessie aan

Je hebt een vraag/probleem/klacht m.b.t. tot je gezondheid en je wilt daar hulp voor inschakelen. Wanneer je wilt investeren in je gezondheid is het belangrijk dat er een “klik” is. Je wilt weten waar je aan toe bent en wat je van mij kan verwachten en ik wil graag weten wie jij bent en wat je vraag is. Daarom maak ik graag 20-30 minuten tijd vrij om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.
Vul nu het formulier in