Logo Andrea Klaver
Andrea Klaver zit achter haar laptop en voert een gesprek aan de telefoon

Over mij

Moeder, partner & orthomoleculair therapeut.

Ik ging van gezond kind, naar een snoepende puber, naar een puber die hormonaal uit balans was en iedere maand standaard een week ziek thuis was tijdens m’n menstruatie, naar een sportende student die nog steeds alles at wat los en vast zat en op m’n 16 e op kamers ging om het CIOS te gaan doen, naar een extreem sportende student die niet meer zoveel at, gelukkig de juiste hulp vond en rond m’n 22 e weer alles redelijk op de rit had met een leuke job als sportinstructrice.

Voor de buitenwereld klopte het allemaal redelijk, maar mentaal en sociaal was ik er nog niet. Een ander hulp bieden ging goed, maar mezelf bleef een lastig punt.

Met de nodige ups & downs en goede coaches weer alles weer op orde gekregen en toen ik eenmaal mijn huidig man had gevonden werd ik ook stabieler, gezelliger en kwam er meer rust.

Op een geven moment gestopt als sportinstructrice, drie mooie kinderen gekregen en tussen de zwangerschappen door verschillende opleidingen gedaan waaronder sportmassage en APS therapie.

Maar de vraag bleef iedere keer, waar komen bepaalde klachten toch vandaan of waarom komen ze iedere keer terug??

En zo de stap gezet naar orthomoleculair therapeut. Er vielen een hoop kwartjes tijdens de opleiding en oooo wat heb ik toch veel signalen van mijn lichaam gemist, logisch want ik wist niet beter.

Ik kreeg veel antwoorden, niet alleen voor mezelf, maar ook waar ik andere mensen mee kon helpen.

En ook waarom ik bij mijn kinderen al signalen zag. Als ik toen had geweten wat ik nu wist had ik ons veel slapeloze nachten bespaard. Kortom, motto van dit verhaal;

Luister naar het fluisteren van je lichaam, voordat het begint te schreeuwen!